Parking P1 bezoekers:
Meirseweg 54, 4881 MJ Zundert (NL)

Internationale vakbeurs voor de boomkwekerij

Nieuws

My favourite plant! Wat is jouw Geboorteboom?


Vakbeurs GrootGroenPlus ondersteunt Stichting Nationale Boomfeestdag die dit jaar haar 60-jarig jubileum viert. In het kader van dit jubileum heeft de Stichting, het rijk geïllustreerde boek, de Boomhoroscoop opnieuw uitgebracht.

 

Ontdek aan de hand van je geboortedatum welke boom jij bent: ben je een eigenwijze esdoorn, een fijngevoelige lijsterbes of een liefdevolle appelboom?

 

De Boomhoroscoop is een mooi naslagwerk en een waardevol geschenk bij geboorte, huwelijk en andere gedenkwaardige gebeurtenissen. Dit boek is gebaseerd op de Keltische Boomhoroscoop waar het karakter van de mens gekoppeld is aan een boom en staat vol met intrigerende legendes en praktische informatie en wetenswaardigheden over bomen en bossen.

 

Speciaal voor standhouders en bezoekers van de vakbeurs GrootGroenPlus heeft Stichting Nationale Boomfeestdag een beursaanbieding. Bestel nu de Boomhoroscoop voor niet € 17,50, maar slecht € 15,-. Bestellen of meer informatie? Stuur een mail naar info@boomfeestdag.nl en op vertoon van uw standnummer of aanmeldingsbewijs kunt u de Boomhoroscoop met korting bestellen. 


Schermafbeelding 2017-08-31 om 14.28.13.png
Download onze app