Häufig gestellte Fragen

feb. 14, 2017

Deelnemers én internationaal vakbezoek weten GGP 2017 te vinden


Hoewel het nog enkele maanden duurt voor van 4 tot en met 6 oktober 2017 de 27e editie van vakbeurs GrootGroenPlus plaatsvindt, komen de voorbereidingen al in een versnelling terecht. Dit komt onder meer door het grote aantal inschrijvingen van standhouders en de bevestiging van internationale groepsbezoeken. Hieruit blijkt dat ook de nieuwe editie van deze internationale vakbeurs weer goed gevonden wordt door binnen- en buitenlandse professionals uit de groenbranche.

 

Deelnemerslijst en bedrijfsprofielen online

Het huidige aantal deelnemers voor de editie van 2017 zorgt er onder meer voor dat de deelnemerslijst en bedrijfsprofielen alvast online worden gezet op www.grootgroenplus.nl en in de beursapp. Het profiel per deelnemer is naast de contactgegevens en de favoriete plant uitgebreid met een foto en een beschrijving van de toepassing van de favoriete plant. Dit is uiteraard een verwijzing naar en een verdere uitwerking van het beursthema: 'My Favourite Plant!'. Bovendien wordt de vindbaarheid van de website nog verder geoptimaliseerd.

 

Daarnaast voert GGP momenteel overleg over een mogelijke verdergaande specificatie van producten en activiteiten of zelfs plaatsing van de volledige voorraad. Dit zou ervoor zorgen dat het deelnemersoverzicht bijna het hele jaar door een informatiebank is, waarin de deelnemers uitgebreid geprofileerd worden en bezoekers eenvoudig kunnen zoeken. 

 

Snel inschrijven

Wie ook deel wil nemen aan de 27e editie van de vakbeurs doet er goed aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven. Dit kan via het inschrijfformulier op www.grootgroenplus.nl. Als de inschrijvingen in dit tempo blijven binnenkomen, zal er namelijk al snel gestart gaan worden met de indeling van de beursvloer. Wensen en voorkeuren worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. Een snelle inschrijving zorgt er ook voor dat deelnemers optimaal gebruik kunnen gaan maken van de PR-acties die in aanloop naar de vakbeurs gerealiseerd worden. Hiervoor is een volledig ingevuld bedrijfsprofiel uiteraard van belang. 

 

Schermafbeelding 2017-02-14 om 16.35.35.png

Öffnungszeiten

Mittwoch 2. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Donnerstag 3. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Freitag 4. Oktober

09.00 - 18.00 Uhr

Partners

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt

GrootGroenPlus

Postbus 369
4880 AJ Zundert, NL

T: +31(0)76-5977984 E: info@grootgroenplus.nl

Folgen Sie uns